Betaalbare planten voor huis en tuin

Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

Duurzaam
€ 22,95
Nog maar 10 beschikbaar
SKU
A10397
+
 • Levering binnen 2-3 dagen (ook zat.)

  Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op. Uw bestelling is 100% gegarandeerd!

  Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

  Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten België? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

 • Groei & Geld terug garantie

  Als de planten niet gaan groeien, bieden we u een vervanging aan of uw geld terug.
  Garantieperiode:

  • Vaste planten, bomen en heesters 2 maanden*
  • Kamerplanten en bonsai 1 maand
  • Zomerbollen en niet winterharde planten 1 maand
  • Zaden 1 maand
  • Voorjaarsbollen tot 30 april

  *Na 31 oktober en voor 1 maart tot 30 april
  Zie onze klantenservice pagina voor details

 • Verzendkosten vanaf € 3,95

  Wij verzenden uw bestelling naar België voor een vast bedrag van € 3,95 ongeacht de grootte van uw bestelling.

  We gebruiken DPD om je bestelling te bezorgen. Tijd tussen bestelling en levering ongeveer 2-3 dagen. We sturen u tracking informatie zodra uw pakket ons magazijn verlaat. We bezorgen ook op zaterdag.

 • Klarna, koop nu betaal later

  U kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kunt u bij ons gemakkelijk uw bestelling achteraf betalen en direct genieten van uw nieuwe aankoop.

  U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

  Onze betaalopties

  Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

  online veilig betalen
   
Veilig betalen en verzenden
De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is een uv-bestendige en waterdoorlatende afdekfolie. Speciaal ontworpen voor het kweken van aardbeien. Verhoog het rendement en houd de vruchten schoon!

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is een essentiële tool voor iedereen die aardbeien kweekt. Deze uv-bestendige en waterdoorlatende afdekfolie is speciaal ontworpen om het kweken van aardbeien te optimaliseren.

Verhoog het rendement en houd de vruchten schoon

Met de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart kunt u het rendement van uw aardbeienoogst verhogen. De folie zorgt ervoor dat de aardbeien beschermd worden tegen ongewenste invloeden van buitenaf, zoals extreme temperaturen, regen en wind. Bovendien houdt de folie de vruchten schoon, wat resulteert in een betere kwaliteit en een langere houdbaarheid.

Speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien

Deze afdekfolie is speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien. Het zwarte polyethyleen materiaal (LDPE) met een dikte van 50µ beschermt de aardbeienplanten tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast is de folie micro geperforeerd, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie rondom de planten.

Eenvoudig in gebruik

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Rol de folie uit over de aardbeienbedden en bevestig deze met behulp van tuinankers. De folie is waterdoorlatend, waardoor het water gemakkelijk bij de wortels van de planten terechtkomt.

Voordelen van Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart:

 • Beschermt aardbeien tegen extreme temperaturen, regen en wind
 • Houdt aardbeien schoon en verlengt de houdbaarheid
 • Verhoogt het rendement van de aardbeienoogst
 • Speciaal ontworpen voor het telen van aardbeien
 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
 • Waterdoorlatend, waardoor water gemakkelijk bij de wortels komt

Laagste prijs, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora bieden we de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart aan tegen de laagste prijs. Wij leveren rechtstreeks vanaf de kwekers, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Daarnaast garanderen we een snelle levering en groeigarantie op al onze producten.


 • 1 x Strawberry micro-perforated foil 50µ1,40x20m
Details
CategorieOverigen
Aantal1x

Verzorgingsinstructies voor Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart van Tuinflora is eenvoudig te onderhouden. Volg deze stapsgewijze instructies om ervoor te zorgen dat de folie optimaal presteert:

Stap 1: Bodemvoorbereiding

Bereid de bodem voor voordat u de aardbeienfolie aanbrengt. Verwijder onkruid en egaliseer de grond.

Stap 2: Leggen van de folie

Leg de Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart over de aardbeienbedden. Zorg ervoor dat de folie gelijkmatig is verdeeld en de bedden volledig bedekt.

Stap 3: Bevestiging van de folie

Bevestig de folie met behulp van tuinankers. Plaats de ankers om de 50 centimeter langs de randen van de folie en in het midden van de bedden.

Stap 4: Watergeven

Houd de aardbeienplanten goed bewaterd. De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is waterdoorlatend, maar zorg ervoor dat het water goed bij de wortels van de planten komt.

Stap 5: Oogst en onderhoud

Volg de normale richtlijnen voor het onderhouden en oogsten van aardbeien. Controleer regelmatig de folie op schade en herstel indien nodig.

Let op:

De Aardbeienfolie Micro Geperforeerd Zwart is bedoeld voor gebruik in de tuinbouw en is niet geschikt voor consumptie.

Rozie V. uit Klemskerke-de haan
Een aanrader, snelle levering, veilig en duurzaam ingepakt. Zowel het "wortelgoed" als de vaste plantjes groeien na inplanten prima. Zeker vatbaar om opnieuw te bestellen.
Uitstekend
star
Medard A. uit Merchtem-belgie
Mooie plantjes, zoals altijd en vol levenslust. En heel goed verpakt.
Uitstekend
star
Lydia C. uit West Vlaanderen
Men kan info vragen. Goede verpakte levering van mooie artikelen. En indien er toch iets anders verloopt werd ik 2 dagen later extra verrast..en alles was zoals steeds toch weer picobello! Dat verdient een bloemetje
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje