Betaalbare planten voor huis en tuin

Calamagrostis - Struisriet

Koop Calamagrostis - Struisriet online bij Tuinflora. Geprezen om zijn dunne verticale groene blad en prachtige losse, gevederde bloemen die roze getint worden en geleidelijk veranderen in een fijne strokleur naarmate de herfst en winter nadert.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Calamagrostis - Struisriet

Koop Calamagrostis - Struisriet online bij Tuinflora. Calamagrostis, ook wel bekend als Struisriet, is een siergras dat geprezen wordt om zijn dunne verticale groene blad en prachtige losse, gevederde bloemen. De bloemen van Calamagrostis beginnen roze getint te worden en veranderen geleidelijk in een fijne strokleur naarmate de herfst en winter nadert. Dit siergras is een favoriet bij tuinders vanwege de seizoensgebonden belangstelling en de toevoeging van textuur en beweging in de tuin. Calamagrostis - Struisriet is een winterharde vaste plant die een prachtige aanvulling vormt op borders, perken en tuinen. Plant het in de volle zon of halfschaduw in goed doorlatende grond en geniet van het mooie uiterlijk en de geringe onderhoudseisen.

Siergrassen

Siergrassen zijn veelzijdige planten die een opvallend element aan elke tuin kunnen toevoegen. Ze bieden textuur, beweging en een natuurlijke uitstraling aan borders, perken en containers. Siergrassen kunnen ook als solitaire planten worden gebruikt om een ​​brandpunt te creëren of als achtergrondbeplanting om andere planten te accentueren. Ze gedijen goed in zowel zonnige als schaduwrijke gebieden en hebben doorgaans weinig onderhoud nodig. Met voldoende water en goed doorlatende grond kunnen siergrassen gedijen en een prachtige aanvulling vormen op elke tuin.

Bestel Calamagrostis - Struisriet bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je hoogwaardige Calamagrostis - Struisriet planten online kopen. We bieden een groot assortiment vaste planten van hoge kwaliteit voor in de tuin. Onze planten worden direct geleverd vanuit de kwekers, wat betekent dat ze vers en gezond zijn. Bovendien hanteren we lage prijzen, een snelle levering en een groeigarantie. Bestel vandaag nog jouw Calamagrostis - Struisriet bij Tuinflora en geniet van de schoonheid en het gemak van dit prachtige siergras.