Betaalbare planten voor huis en tuin

Spar (picea)

Koop Spar (Picea) bomen online bij Tuinflora. Een prachtige toevoeging aan uw tuin. Breed assortiment, snelle levering en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

Spar (Picea)

De Spar (Picea) is een prachtige coniferenboom die perfect past in elke tuin. Ze worden veel gebruikt als kerstboom vanwege hun elegante verschijning en geurige naalden. De Spar is een wintergroene boom, wat betekent dat hij het hele jaar door kleur en schoonheid biedt aan uw buitenruimte.

Kenmerken van de Spar (Picea)

De Spar is te herkennen aan zijn kegelvormige groeiwijze en dichte naaldendek. Ze variëren in grootte, maar de meeste soorten worden vrij groot en kunnen indrukwekkende hoogtes bereiken.

De naalden van de Spar zijn meestal donkergroen, maar er zijn ook soorten met blauwgroene naalden. Het zijn taai en stekelig en blijven meestal aan de boom, zelfs in de winter. Dit maakt de Spar een geweldige keuze voor diegenen die het hele jaar door groen willen toevoegen aan hun tuin.

Assortiment

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment Spar (Picea) bomen aan. Of u nu op zoek bent naar een kleine Spar voor in een pot of een grote Spar om als blikvanger in uw tuin te plaatsen, wij hebben de perfecte boom voor u.

Kwaliteit en Groeigarantie

Bij Tuinflora garanderen wij de kwaliteit van onze Spar (Picea) bomen. Ze worden direct geleverd vanuit de kwekerij, wat zorgt voor optimale versheid. Bovendien bieden wij groeigarantie, wat betekent dat als uw boom niet goed groeit, wij een passende oplossing zullen bieden.

Wacht niet langer en voeg een prachtige Spar (Picea) toe aan uw tuin. Bestel vandaag nog bij Tuinflora!