Betaalbare planten voor huis en tuin

Lupine

Ontdek een variëteit aan Lupine planten bij Tuinflora. Kies uit verschillende kleuren en soorten Lupine voor je tuin. Bestel nu en geniet van de schoonheid van deze prachtige vaste planten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Lupine Planten

Lupine planten, ook bekend als Lupinus, zijn prachtige vaste planten die kleur en hoogte toevoegen aan elke tuin. Met hun opvallende bloemen en groen gebladerte zijn Lupine planten een echte blikvanger.

Lupine Soorten

Tuinflora biedt een breed assortiment aan Lupine soorten. Kies uit verschillende kleuren zoals blauw, roze, paars en wit. Elke kleur heeft zijn eigen charme en kan worden gebruikt om contrast en diepte te creëren in borders of bloemperken.

Onderhoud

Lupine planten gedijen het beste in de volle zon of halfschaduw en verdragen verschillende bodemsoorten. Ze zijn relatief gemakkelijk te onderhouden en vereisen regelmatig water geven, vooral tijdens droge periodes.

Vlinder- en Bijentrekker

Lupine planten zijn ook geliefd bij vlinders en bijen vanwege hun nectarrijke bloemen. Door Lupine in je tuin te planten, creëer je een bloeiende oase en help je bij het bevorderen van de biodiversiteit.

Koop Lupine Planten bij Tuinflora

Tuinflora biedt Lupine planten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Bestel je Lupine planten vandaag nog en profiteer van de lage kosten, snelle bezorging direct van de kwekers en groeigarantie.