Betaalbare planten voor huis en tuin

Druiven

Koop druivenplanten online bij Tuinflora. Groot assortiment aan Vitis vinifera en andere druivensoorten. Lage kosten, snelle levering direct van de kweker en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van laag naar hoog sorteren

Druiven

Druiven zijn sappige vruchten die groeien aan de wijnstok Vitis vinifera. Deze plant staat bekend om zijn unieke bladeren en heerlijke zoete vruchten. Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan druivenplanten, waaronder de bekendere soorten zoals Muscat, Chardonnay en Riesling, maar ook minder bekende variëteiten zoals Regent en Solaris.

Onze druivenplanten zijn afkomstig van ervaren kwekers en worden met zorg gekweekt, zodat ze een gezonde start hebben in uw tuin. Druiven zijn perfect voor het kweken van uw eigen fruit en kunnen zowel in de volle grond als in potten of containers worden gekweekt.

Bij Tuinflora streven we ernaar om hoogwaardige druivenplanten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Onze planten worden direct van de kwekers geleverd, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Daarnaast bieden we een groeigarantie, zodat u met vertrouwen kunt beginnen met het kweken van uw eigen druiven.

Bestel vandaag nog uw favoriete druivenplanten bij Tuinflora en geniet binnenkort van heerlijke, zelfgekweekte druiven!