Betaalbare planten voor huis en tuin

Ixia

Ixia bloembollen zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Koop hoogwaardige Ixia bollen bij Tuinflora.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ixia Bloembollen

Ixia bloembollen, ook wel Ixia bollen genoemd, zijn kleine bolgewassen die bekend staan om hun opvallende bloemen. Ze behoren tot de familie Iridaceae en zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. De Ixia bloembollen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, paars, geel en wit.

Prachtige Bloemen

De bloemen van de Ixia zijn klein maar opvallend. Ze hebben een unieke vorm en komen voor in compacte bloemtrossen. De bloemen bloeien in de lente en de zomer en trekken vlinders en bijen aan. Ixia bloembollen zijn een prachtige toevoeging aan bloembedden, borders en containers.

Planten en Verzorgen

De Ixia bloembollen kunnen in het vroege voorjaar of in het najaar geplant worden. Ze gedijen het beste op een zonnige locatie in goed doorlatende grond. Na het planten moeten de bollen regelmatig water krijgen. Ixia bloembollen zijn gemakkelijk te verzorgen en kunnen zich zelfs vermeerderen.

Koop Ixia Bloembollen bij Tuinflora

Bij Tuinflora vind je een groot assortiment hoogwaardige Ixia bollen. Bestel nu en geniet binnenkort van de prachtige bloemen in jouw eigen tuin. Profiteer van onze lage prijzen, snelle levering direct vanaf de kwekers en groeigarantie (geen garantieperiode vermeld).