Betaalbare planten voor huis en tuin

Asclepia

Asclepia is een categorie vaste planten die bekend staat om zijn prachtige bloemen en als voedselbron voor vlinders. Koop Asclepia planten online bij Tuinflora.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Asclepia - Vaste Planten voor Uw Tuin

Asclepia, ook bekend als de vlinderstruik, is een populaire categorie vaste planten die bekend staat om zijn prachtige bloemen en als voedselbron voor vlinders.

Soorten Asclepia Planten

Tuinflora biedt een groot assortiment aan verschillende soorten Asclepia planten. Hieronder vallen onder andere de Asclepia tuberculata, de Asclepia syriaca en de Asclepia incarnata.

Kenmerken van Asclepia Planten

Asclepia planten hebben grote bloemschermen met kleine bloemen die zich in de zomermaanden ontwikkelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, paars en wit.

Verzorging van Asclepia Planten

Asclepia planten groeien het beste in goed doorlatende grond en hebben minimaal zes uur zonlicht per dag nodig. Ze zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en hebben weinig onderhoud nodig.

Koop Asclepia Planten Online bij Tuinflora

Bij Tuinflora kunt u eenvoudig Asclepia planten kopen. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende soorten Asclepia planten tegen lage kosten. Onze planten worden direct geleverd van de kwekers, waardoor we snelle levering kunnen garanderen. Daarnaast bieden we een groeigarantie, zodat u zeker kunt zijn van gezonde en kwalitatieve planten voor uw tuin.