Betaalbare planten voor huis en tuin

Germanica - Baard Iris

De Duitse Baard Iris, ook bekend als Iris Germanica, is een prachtige vaste plant die je tuin kan verfraaien. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van laag naar hoog sorteren

De Duitse Baard Iris: Een Prachtige Vaste Plant

De Duitse Baard Iris, ook wel bekend als Iris Germanica, is een van de meest populaire vaste planten voor tuinliefhebbers. Met zijn opvallende bloemen en rijke kleuren is deze iris een prachtige toevoeging aan elke tuin.

Kenmerken van de Duitse Baard Iris

De Iris Germanica staat bekend om zijn grote bloemen met heldere kleuren. De bloemen hebben een zachte geur en bloeien in de late lente en vroege zomer. Ze kunnen variëren in kleur van wit en geel tot paars en blauw, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke tuin.

Hoe de Duitse Baard Iris te Verzorgen

De Duitse Baard Iris is een gemakkelijk te onderhouden plant. Hij gedijt goed in de meeste bodemsoorten en heeft weinig verzorging nodig. Zorg ervoor dat je de plant op een zonnige plek plant en regelmatig water geeft. Het is ook belangrijk om uitgebloeide bloemen te verwijderen om de groei van nieuwe bloemen te bevorderen.

Bestel Vandaag Nog bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je een uitgebreid assortiment Duitse Baard Iris vinden. We bieden lage prijzen, snelle levering direct van de kweker en een groeigarantie. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige bloemen van de Duitse Baard Iris in je eigen tuin!