Betaalbare planten voor huis en tuin

Passiflora - Passiebloem

Ontdek een uitgebreide collectie passiebloemen bij Tuinflora. Geef je tuin een kleurrijke en exotische uitstraling.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Passiflora - Passiebloem

De passiebloem, ook wel bekend als de passiflora, is een prachtige bloem die je tuin een kleurrijke en exotische uitstraling geeft. Er zijn vele verschillende soorten passiebloemen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken.

Een bloem vol symboliek

De passiebloem staat symbool voor passie, liefde en spiritualiteit. De bloem heeft een buitengewoon uiterlijk met zijn opvallende kleuren en structuren. Een passiebloem is een echte blikvanger in je tuin!

Verscheidenheid aan soorten

Er zijn meer dan 500 verschillende soorten passiebloemen, variërend in kleur, vorm en grootte. Sommige soorten hebben prachtige bloemen in felle kleuren zoals roze, paars of geel, terwijl andere soorten juist bekendstaan om hun bijzondere bladstructuur.

Verzorging van de passiebloem

Passiebloemen zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen. Ze gedijen goed in zowel volle zon als gedeeltelijke schaduw. De meeste soorten hebben regelmatig water nodig, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat is. Daarnaast is het belangrijk om de plant regelmatig te bemesten voor optimale groei en bloei.

Nu bestellen bij Tuinflora

Bij Tuinflora vind je een uitgebreide collectie passiebloemen. Onze passiebloemen worden direct vanuit de kweker geleverd, wat betekent dat je verzekerd bent van lage kosten en snelle levering. Daarnaast bieden wij een groeigarantie, zodat je zeker weet dat je passiebloem goed zal gedijen in je tuin. Bestel nu en geef je tuin een kleurrijke en exotische uitstraling met onze prachtige passiebloemen!