Betaalbare planten voor huis en tuin

Theerozen

Ontdek het assortiment Theerozen op Tuinflora. Bestel nu kwaliteitsplanten tegen een lage prijs en geniet snel van uw prachtige tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van laag naar hoog sorteren

De Theerozen - prachtige bloemen voor uw tuin

Theerozen, ook bekend als Rosa × odorata, zijn een populaire keuze voor tuinliefhebbers. Met hun geurige bloemen en prachtige kleuren voegen Theerozen schoonheid en elegantie toe aan elke tuin.

Kenmerken van Theerozen

Theerozen hebben een lange geschiedenis en worden al eeuwenlang gekweekt. Ze staan bekend om hun grote, geurende bloemen en hun zachte kleuren, zoals roze, rood en wit. Ze bloeien gedurende het groeiseizoen en kunnen zorgen voor een continue bron van kleur in uw tuin.

Verzorging van Theerozen

Het kweken van Theerozen vereist enige zorg en aandacht. Ze geven de voorkeur aan goed doorlatende grond en een zonnige locatie. Ze moeten regelmatig worden bewaterd en bemest om gezond te blijven.

Hoe Theerozen te planten

Plant Theerozen in goed voorbereide grond op een zonnige plek in uw tuin. Graaf een gat dat groot genoeg is voor de wortels van de plant en plaats de plant erin. Zorg ervoor dat de plant stevig in de grond staat en geef hem water na het planten.

Waarom kiezen voor Tuinflora?

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment aan Theerozen van hoge kwaliteit. Onze planten worden rechtstreeks geleverd van de kwekers, wat zorgt voor een snelle levering en een goede kwaliteit. Daarnaast bieden we lage prijzen en een groeigarantie, zodat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen.

Koop vandaag nog Theerozen bij Tuinflora en geniet van hun prachtige bloemen in uw tuin!