Betaalbare planten voor huis en tuin

Prunella - Brunel

Prunella - Brunel kopen? Bekijk het grote assortiment vaste planten van Tuinflora. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Prunella - Brunel

Prunella - Brunel, ook bekend als Prunella vulgaris, is een mooie vaste plant die ideaal is voor in de tuin. Deze plant staat bekend om zijn opvallende paarse bloemen en groene bladeren.

Vaste planten

Vaste planten zijn een belangrijke toevoeging aan elke tuin. Ze zorgen voor kleur en structuur, en zijn meestal gemakkelijk te onderhouden. Prunella - Brunel is een populaire keuze vanwege zijn prachtige bloemen en de mogelijkheid om vele jaren mee te gaan.

Kenmerken van Prunella - Brunel

Prunella - Brunel heeft lange bloemstelen met kleine, paarse bloemen die in clusters groeien. De bladeren zijn groen en hebben een aangename geur. Deze plant wordt ongeveer 30 centimeter hoog en heeft een spreidende groeiwijze.

Waarom kiezen voor Tuinflora?

Tuinflora biedt een groot assortiment vaste planten van hoge kwaliteit. Onze planten worden direct van de kweker geleverd, wat betekent dat ze vers en gezond zijn. Daarnaast hanteren we lage prijzen, zorgen we voor snelle levering en bieden we groeigarantie. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om uw tuin mooi en kleurrijk te maken.