Betaalbare planten voor huis en tuin

Tuinaccessoires

Voor een grote tuin of klein balkon, u wilt het er wel mooi en sfeervol bij hebben staan. Ontdek de leukste tuinaccessoires, vogelhuisjes, tuinverlichting en uw tuin blijft eenvoudig in topvorm met de juiste tuingereeschap en plantenvoeding.

Filteren

Verfraai uw tuin!

Fleur uw tuin op door wat tuinaccessoires toe te voegen. U vindt alles wat u nodig heeft voor uw tuin in onze online winkel.

Ontdek tal van handige tuinaccessoires in ons online tuincentrum!

Betaalbare planten online bij TuinFlora

Online planten kopen is veilig en makkelijk bij TuinFlora. Hét online tuincentrum voor al uw tuinierplezier. Groot aanbod aan planten, makkelijk bestellen en snelle levering. Makkelijk betaalsysteem en niet goed geld terug. Groot assortiment waar u op uw gemak vanuit huis uit kan kiezen.

Bij al onze planten is groei- en bloeigarantie inbegrepen. Als u niet tevreden bent zullen wij het product vervangen of een terugbetaling regelen. U kunt zonder zorgen bestellen. Wij hebben de beste kwaliteit. 

Populaire planten die u misschien leuk vindt, zijn onze bonsaibomen en bloembollen. Bekijk ook onze vaste planten en heesters voor in de tuin. Wij verkopen daarnaast een grote variatie aan kamerplanten, zodat u de natuur ook naar binnen kunt halen!