Betaalbare planten voor huis en tuin

Dieffenbachia

Ontdek een verscheidenheid aan Dieffenbachia kamerplanten bij Tuinflora. Bestel nu en geniet van onze lage kosten, snelle levering rechtstreeks van de kwekers en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Dieffenbachia kamerplanten

Dieffenbachia, ook wel bekend als de Dieffenbachia maculata, is een prachtige kamerplant die bekend staat om zijn opvallende bladeren. Met zijn grote en kleurrijke bladeren brengt de Dieffenbachia een vleugje tropische schoonheid in je interieur.

Betoverende bladeren

De Dieffenbachia heeft prachtige bladeren die variëren in grootte, kleur en vorm. Sommige soorten hebben bladeren met groene en crèmekleurige strepen, terwijl andere soorten grote effen groene bladeren hebben. De bladeren kunnen ovaal of langwerpig van vorm zijn, afhankelijk van de soort.

Veelzijdigheid en eenvoudige verzorging

Dieffenbachia's zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel in lichte als in minder verlichte ruimtes gedijen. Ze hebben een gematigde hoeveelheid water nodig en moeten worden beschermd tegen direct zonlicht. Daarnaast zijn ze luchtzuiverend en kunnen ze de luchtkwaliteit in je huis verbeteren.

Bestel nu bij Tuinflora

Bij Tuinflora vind je een breed assortiment aan Dieffenbachia kamerplanten. Bestel nu en geniet van onze lage kosten, snelle levering rechtstreeks van de kwekers en groeigarantie. Breng de schoonheid van de tropen in huis met een prachtige Dieffenbachia kamerplant van Tuinflora.

Let op: Elke Dieffenbachia is uniek en kan enigszins variëren in grootte, vorm en kleur ten opzichte van de afbeelding.