Betaalbare planten voor huis en tuin

Overige bloembollen

Ontdek onze collectie Overige Bloembollen op Tuinflora.be. Bestel vandaag nog en geniet van kleurrijke bloemen in uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

26 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

26 producten

Van laag naar hoog sorteren

Overige Bloembollen

Overige bloembollen, ook bekend als diverse bloembollen, zijn een fantastische toevoeging aan elke tuin. Ze bieden kleur en schoonheid wanneer andere bloemen nog in winterslaap zijn. Bij Tuinflora vindt u een breed assortiment van verschillende soorten bollen, zoals Tulipa, Narcissus en Crocus.

Kleur en Geur

Onze diverse bloembollen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder helder geel, zachtroze en diep paars. Ze brengen niet alleen kleur, maar ook een heerlijke geur in uw tuin. Stel u voor om 's ochtends wakker te worden en de heerlijke geur van bloemen te ruiken.

Planten en Verzorgen

Het planten en verzorgen van diverse bloembollen is eenvoudig. Ze kunnen in de herfst worden geplant en zullen in het voorjaar tot bloei komen. Zorg ervoor dat u ze plant op een plek met voldoende zonlicht en goed doorlatende grond. Water geven is belangrijk, vooral tijdens droge periodes.

Laagste Prijs en Snelle Levering

Bij Tuinflora bieden wij u de laagste prijs en snelle levering rechtstreeks van de kwekers. Bestel vandaag nog uw diverse bloembollen en geniet binnenkort van prachtige bloemen in uw tuin.