Betaalbare planten voor huis en tuin

Aloe vera

Koop Aloe vera planten online bij Tuinflora. Verbeter de luchtkwaliteit binnenshuis met deze prachtige groene kamerplant. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Aloe vera planten bij Tuinflora

Ontdek het brede assortiment Aloe vera planten bij Tuinflora. Deze prachtige groene kamerplanten zijn niet alleen decoratief, maar hebben ook vele gezondheidsvoordelen. Met hun dikke vlezige bladeren en doornen geven ze een tropisch tintje aan je interieur.

Gezondheidsvoordelen van Aloe vera

Aloe vera is een populaire plant vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Het sap van de bladeren heeft een genezende werking en wordt vaak gebruikt bij huidverzorging. Het helpt bij het kalmeren van huidirritaties, genezen van wonden en verlichten van brandwonden. Daarnaast heeft Aloe vera luchtzuiverende eigenschappen en verbetert het de luchtkwaliteit in huis.

Onderhoud

Aloe vera is een gemakkelijk te verzorgen plant. Plaats de plant op een zonnige plek en geef matig water. Laat de grond tussen gietbeurten door opdrogen, want Aloe vera houdt niet van natte voeten. Deze sterke plant kan ook goed tegen droge lucht, wat het perfect maakt voor binnenshuis. Je kan je Aloë Vera prima verpotten. Probeer het dan in het voorjaar of direct na ontvangst te doen. Dat is de beste periode. Met een grotere pot kan de plant dan voorlopig verder groeien. Om beschadiging aan de wortels te voorkomen geef je na het verpotten de plant pas na enkele dagen weer wat water.

Bestel nu bij Tuinflora

Koop nu een Aloe vera plant bij Tuinflora en geniet van alle voordelen die deze mooie kamerplant te bieden heeft. Profiteer van lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie. Bestel vandaag nog!