Betaalbare planten voor huis en tuin

Rozen collecties

Ontdek onze prachtige rozen combinaties op Tuinflora. Creëer een kleurrijke en geurige tuin met onze zorgvuldig samengestelde rozenmixen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Rozen Combinaties

Wil je jouw tuin betoveren met een kleurrijke en geurige oase? Bekijk dan onze rozen combinaties op Tuinflora! Onze zorgvuldig samengestelde rozenmixen zijn perfect voor het creëren van prachtige bloemenvelden vol leven en schoonheid.

Rosa Combinaties

Rosa combinaties, ook wel bekend als rozenmixen, zijn een verzameling van verschillende rozenvariëteiten in één pakket. Elke combinatie is zorgvuldig samengesteld om harmonie in kleuren, vormen en geuren te creëren. Met onze rosamixen kun je een prachtige tuin creëren die elk voorjaar tot leven komt.

Prachtige Bloemenvelden

Onze rozen combinaties bieden een breed scala aan kleuren, variërend van zachte pasteltinten tot heldere en levendige kleuren. Je kunt kiezen uit combinaties van klimrozen, struikrozen, en bodembedekkende rozen, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden die past bij jouw tuinontwerp.

Direct van de Kwekers

Tuinflora levert rozen combinaties direct van de kwekers, wat betekent dat je profiteert van lage kosten en snelle levering. We garanderen de kwaliteit van onze planten, maar de garantieduur kan variëren. Je kunt erop vertrouwen dat je gezonde en goed verzorgde rozen ontvangt die klaar zijn om in jouw tuin te groeien en te bloeien.