Betaalbare planten voor huis en tuin

Pieris - Rotsheide

Op zoek naar Pieris - Rotsheide? Een prachtige struik voor in de tuin. Bestel nu bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Pieris - Rotsheide

De Pieris - Rotsheide (Pieris japonica) is een prachtige struik die perfect is voor je tuin. Ook wel bekend als rotsheide, brengt deze struik levendige kleuren en textuur naar je buitenruimte.

Kenmerken

De Pieris - Rotsheide is een groenblijvende struik die groeit tot een gemiddelde hoogte van 1,5 meter. Het heeft glanzend donkergroen blad en in het voorjaar verschijnen er clusters van klokvormige bloemen aan de struik. Deze bloemen kunnen verschillende kleuren hebben, variërend van wit tot rood, roze of paars. De struik is winterhard en kan goed groeien in de meeste tuinomstandigheden.

Toepassing

Vanwege zijn mooie bladeren en bloemen is de Pieris - Rotsheide een populaire keuze voor tuinen, parken en openbare ruimtes. Het kan als solitaire plant worden geplant, maar kan ook worden gebruikt als haag of in een gemengd bloembed. Het is een veelzijdige struik die goed past bij andere tuinplanten.

Aanschaffen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je gemakkelijk Pieris - Rotsheide online kopen. We bieden een groot assortiment struiken en planten van hoge kwaliteit. Onze producten worden rechtstreeks van de kwekers geleverd, wat resulteert in lage kosten en snelle levering. Bovendien bieden we een groeigarantie voor al onze producten. Bestel vandaag nog je Pieris - Rotsheide en geniet binnenkort van deze prachtige struik in je tuin!