Betaalbare planten voor huis en tuin

Border hagen

Op zoek naar mooie border hagen? Bij Tuinflora vind je een groot assortiment aan borderplanten en hagen. De border hagen zijn perfect om afscheidingen in je tuin te creëren.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Border Hagen

Border hagen zijn perfect om afscheidingen te creëren in je tuin. Bij Tuinflora hebben we een groot assortiment aan borderplanten en hagen om uit te kiezen. Een van de populairste soorten border hagen is de gewone buxus (Buxus sempervirens). De buxus is een klassieke buxushaag die veel wordt gebruikt voor het creëren van mooie en strakke borders.

Assortiment borderplanten en hagen

Ons assortiment borderplanten en hagen is zeer divers. Naast de gewone buxus, bieden we ook andere soorten buxus aan, zoals de Japanse buxus (Buxus microphylla) en de Ierse buxus (Buxus sempervirens 'Suffruticosa'). Daarnaast hebben we ook andere populaire soorten hagen, zoals de beukenhaag (Fagus sylvatica) en de ligusterhaag (Ligustrum). Deze hagen zijn ideaal voor het creëren van mooie afscheidingen tussen verschillende delen van je tuin.

Voordelen van onze border hagen

Onze border hagen worden direct geleverd vanuit de kwekers, waardoor we ze tegen lage kosten kunnen aanbieden. Daarnaast garanderen we snelle levering, zodat je snel van je nieuwe border hagen kunt genieten. We bieden ook een groeigarantie, maar de garantieduur kan variëren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantie op onze border hagen.