Betaalbare planten voor huis en tuin

Oenothera

Ontdek een uitgebreid assortiment Oenothera en andere vaste planten bij Tuinflora. Bestel nu en geniet van lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Oenothera (Teunisbloem)

Vaste planten zijn een essentieel onderdeel van elke tuin. Ze zijn duurzaam, winterhard en komen elk jaar weer terug om de tuin op te fleuren. Oenothera is een van de populaire soorten vaste planten die verkrijgbaar is bij Tuinflora.

Oenothera

Oenothera, ook bekend als teunisbloem, is een mooie en kleurrijke vaste plant. Met hun opvallende bloemen voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke tuin. Deze planten staan bekend om hun lange bloeiperiode en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Assortiment

Tuinflora biedt een breed assortiment Oenothera en andere vaste planten. Onze kwekers zorgen voor gezonde en hoogwaardige planten die direct bij u worden afgeleverd. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur of een mix van verschillende soorten, bij Tuinflora vindt u zeker wat u zoekt.

Lage kosten en snelle levering

Bij Tuinflora streven we naar uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wij werken direct samen met kwekers, waardoor de kosten laag blijven. Bovendien zorgen we voor snelle levering, zodat u snel van uw nieuwe Oenothera en andere vaste planten kunt genieten.

Groeigarantie

Bij Tuinflora staan wij achter de kwaliteit van onze planten. Daarom bieden wij een groeigarantie. Mocht uw Oenothera niet groeien zoals verwacht, neem dan contact met ons op en wij zullen een passende oplossing vinden. Houd er rekening mee dat de duur van de groeigarantie kan variëren.