Betaalbare planten voor huis en tuin

Gazania

Koop Gazania planten online bij Tuinflora. Vele kleuren beschikbaar, geschikt als tuinplant en perkplant. Lage prijzen en snelle levering direct van de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Over Gazania

Gazania is een prachtige bloeiende plant die zeer populair is als tuinplant en perkplant. Deze plant staat bekend om zijn felgekleurde bloemen in verschillende tinten geel, oranje en rood. Gazania is ook bekend onder de naam 'Schotse menie'.

Vele kleuren beschikbaar

Gazania planten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor ze een opvallende toevoeging zijn aan elke tuin of perk. De bloemen bloeien van de lente tot de herfst en trekken vlinders aan.

Geschikt als tuinplant en perkplant

Gazania planten gedijen goed in zowel borders als bloembedden. Ze hebben weinig zorg nodig en zijn bestand tegen droge en zonnige omstandigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt als tuinplant en perkplant.

Lage prijzen en snelle levering

Bij Tuinflora bieden wij Gazania planten aan tegen lage prijzen en garanderen wij snelle levering direct van de kwekers. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze planten en genieten van hun prachtige bloemen.