Betaalbare planten voor huis en tuin

Hollandse iris

Koop Hollandse Iris bollen online bij Tuinflora. Breed assortiment van Hollandse Iris bloembollen. Lage prijs, snelle levering direct van de kwekers met groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Hollandse Iris bollen

De Hollandse Iris (Iris hollandica) is een prachtige bloemensoort die bekend staat om zijn opvallende kleuren en elegante vormen. Deze bloembollen zijn zeer geliefd bij tuinliefhebbers vanwege hun betoverende bloei en gemakkelijke onderhoud.

De Hollandse Iris bollen zijn verkrijgbaar in verschillende variëteiten en kleuren, waaronder blauw, paars, geel en wit. Deze veelzijdige bloemen kunnen worden gebruikt om kleurrijke borders te creëren, te planten in bloembakken of om een natuurlijke uitstraling aan uw tuin te geven.

De Iris hollandica is een meerjarige plant die jaar na jaar terugkomt en steeds mooier en sterker wordt. Deze bloembollen gedijen het beste in goed doorlatende grond en een zonnige tot halfschaduwrijke locatie. Ze bloeien in het voorjaar en trekken bijen en vlinders aan met hun nectarrijke bloemen.

Met de Hollandse Iris bollen van Tuinflora kunt u eenvoudig een prachtige bloementuin creëren. Bestel vandaag nog uw favoriete variëteiten en geniet binnenkort van de betoverende schoonheid van deze bijzondere bloemen.

Lage prijs, snelle levering direct van de kwekers

Bij Tuinflora bieden we de Hollandse Iris bollen aan tegen een lage prijs. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering direct van de kwekers. Zo kunt u snel aan de slag met het planten van uw bloembollen en genieten van hun prachtige bloei.

Daarnaast bieden we een groeigarantie op al onze bloembollen. Dit betekent dat als uw Hollandse Iris bollen niet uitkomen, u recht heeft op nieuwe bollen of restitutie. We streven ernaar om u de beste kwaliteit bloembollen te leveren, zodat u verzekerd bent van een succesvolle tuinervaring.