Betaalbare planten voor huis en tuin

Overige accessoires

Vind een uitgebreid assortiment tuinaccessoires bij Tuinflora. Alles wat je nodig hebt voor je tuin, van gereedschap tot decoratieve items.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinaccessoires

Tuinaccessoires zijn essentieel om jouw tuin compleet te maken. Bij Tuinflora vind je een uitgebreid assortiment aan tuinaccessoires, variërend van gereedschap tot decoratieve items.

Tuindecoratie

Tuindecoratie speelt een belangrijke rol bij het creëren van een gezellige en sfeervolle buitenruimte. Maak jouw tuin uniek met bloempotten, tuinbeelden, windspinners en meer.

Tuinbenodigdheden

Naast decoratieve items bieden wij ook tuinbenodigdheden zoals tuinslangen, gieters en tuinhandschoenen. Hiermee houd je jouw tuin gezond en goed onderhouden.

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap is onmisbaar voor het onderhouden van jouw tuin. Bij Tuinflora vind je gereedschap van hoge kwaliteit, zoals snoeischaren, spades en harken.

Tuinartikelen

Maak jouw tuin compleet met handige tuinartikelen zoals vogelhuisjes, voederstations en insectenhotels. Stimuleer het dierenleven in jouw tuin en geniet van de natuurlijke omgeving.

Bloempotten

Bloempotten zijn perfect om jouw favoriete planten en bloemen in te laten stralen. Bij Tuinflora bieden wij een breed scala aan bloempotten in verschillende maten en stijlen.

Kussens voor tuinmeubilair

Maak jouw tuinmeubilair comfortabeler en stijlvoller met kussens. Ontspan en geniet van de buitenlucht met zachte en kleurrijke kussens voor tuinstoelen en banken.

Tuinverlichting

Creëer een warme en uitnodigende sfeer in jouw tuin met tuinverlichting. Van solarlampen tot sfeervolle lantaarns, wij bieden diverse opties voor het verlichten van jouw buitenruimte.

Bij Tuinflora hebben we een groot assortiment aan tuinaccessoires, van praktische gereedschappen tot mooie decoratieve items, allemaal tegen lage kosten. Maak jouw tuin compleet en shop nu!