Betaalbare planten voor huis en tuin

Komkommer

Koop hoogwaardige komkommerzaden bij Tuinflora en kweek je eigen komkommers thuis. Een ruim assortiment van komkommerzaden voor de beste prijs.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Komkommer

Komkommers zijn een populaire groentesoort die gemakkelijk kunnen worden gekweekt in de tuin of in potten op het balkon. De komkommer (Cucumis sativus) behoort tot de familie van de Cucurbitaceae en is nauw verwant aan meloenen en pompoenen. De plant heeft een klimmende groeiwijze en produceert lange, groene vruchten met een verfrissende smaak.

Rijk assortiment aan komkommerzaden

Bij Tuinflora bieden wij een ruim assortiment aan komkommerzaden. Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige snackkomkommer of juist naar een klassieke komkommer voor salades, bij ons vind je zaden van hoge kwaliteit om je eigen komkommers te kweken.

Laag geprijsd en snelle levering

Bij Tuinflora willen we tuinieren voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden wij onze komkommerzaden aan tegen scherpe prijzen. Bovendien garanderen wij een snelle levering rechtstreeks vanuit de kwekerij, zodat je snel aan de slag kunt met het kweken van je eigen komkommers.

Koop nu komkommerzaden bij Tuinflora en geniet binnenkort van je eigen verse komkommers uit eigen tuin!