Betaalbare planten voor huis en tuin

Colchicum

Op zoek naar herfsttijloos (colchicum)? Bij Tuinflora vindt u een ruim aanbod aan bloembollen. Bestel nu uw herfsttijloos online!
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herfsttijloos (Colchicum) - Prachtige bloembollen voor uw tuin

De herfsttijloos, ook bekend als colchicum, is een prachtige bloembol die uw tuin in de herfst laat stralen. Het is een bijzondere plant die bekend staat om zijn sierlijke bloemen en opvallende kleuren. Met de herfsttijloos kunt u uw tuin opvrolijken en een warme sfeer creëren, zelfs in de laatste maanden van het jaar.

De herfsttijloos behoort tot de familie van de lelieachtigen en heeft een kenmerkende uitstraling. De bloemen zijn groot en klokvormig, en kunnen variëren in kleur van wit tot roze en paars. De plant groeit vanuit een bol, die geplant kan worden in de herfst. In het voorjaar komt de herfsttijloos tot bloei en kunt u genieten van zijn prachtige bloemen.

De herfsttijloos is een veelzijdige bloembol die goed gedijt in de tuin. Hij kan zowel in borders en bloembedden worden geplant, als in potten en containers. De plant heeft weinig onderhoud nodig en is zeer winterhard. Dit maakt hem ideaal voor zowel ervaren tuiniers als beginners.

Bij Tuinflora vindt u een ruim assortiment aan herfsttijloos (colchicum) van hoge kwaliteit. Wij bieden verschillende soorten en kleuren aan, zodat u altijd een bloembol kunt vinden die past bij uw tuin en smaak. Onze herfsttijloos is afkomstig van gerenommeerde kwekers en wordt direct bij u thuis afgeleverd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de beste kwaliteit ontvangt en dat de bloembol snel bij u thuis is.

Bestel nu uw herfsttijloos bij Tuinflora en breng kleur en sfeer in uw tuin. Profiteer van onze lage prijzen, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie. Meer informatie over de groeigarantie kunt u vinden op onze website.