Betaalbare planten voor huis en tuin

Clematis

Ontdek een verscheidenheid aan prachtige Clematis Struiken bij Tuinflora. Bestel nu en geef kleur en hoogte aan uw tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

47 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

47 producten

Van laag naar hoog sorteren

Clematis Struiken

Clematis Struiken, ook wel bekend als Clematis, zijn prachtige klimplanten die kleur en hoogte toevoegen aan uw tuin. Ze behoren tot de meest populaire keuzes voor tuinliefhebbers vanwege hun diverse bloemkleuren, vormen en maten.

Kleurrijke Bloemen

Deze klimplanten staan bekend om hun kleurrijke bloemen die in verschillende vormen voorkomen, zoals klokvormig, stervormig en dubbelbloemig. Met hun grote, opvallende bloemen creëren ze een prachtig gezicht in uw tuin.

Klimmende Schoonheden

Clematis Struiken zijn uitstekende klimmers die uw schuttingen, pergola's, muren en andere ondersteuningen kunnen bekleden. Ze kunnen ook als bodembedekker worden gebruikt om kale grond te bedekken en uw tuin een weelderig uiterlijk te geven.

Diverse Soorten

Bij Tuinflora bieden we een breed scala aan Clematis Struiken, met verschillende bloemkleuren en groeitypes. Of u nu op zoek bent naar witte, paarse, roze of blauwe bloemen, of een opgaande of neerhangende groeivorm, u zult zeker de perfecte Clematis Struik vinden om aan uw tuin toe te voegen.

Er is een enorme variatie in de hoogte van Clematis, sommige zijn klein, terwijl andere in de Montana wel 12 meter hoog kunnen worden. Kies Clematis voor planten voor alle seizoenen; begin met een Montana type zoals Clematis montana Rubens voor het vroege voorjaar, voor het late voorjaar begin zomer kies je voor een Clematis Multi Blue of de bekende Nelly Moser, voor hoog zomer tot begin herfst kun je een Jackmanni, een Ville de Lyon  of een Hagley Hybrid. Er zijn tal van variëteiten om voor elk seizoen te selecteren.

Lage Kosten en Snelle Levering

Bij Tuinflora bieden we niet alleen een breed assortiment Clematis Struiken van hoge kwaliteit, maar ook tegen lage kosten. Wij werken direct samen met de kwekers, waardoor we onze producten tegen betaalbare prijzen kunnen aanbieden. Bovendien garanderen we een snelle levering, zodat uw Clematis Struiken snel in bloei kunnen staan.

Voeg Kleur en Hoogte Toe aan Uw Tuin

Met onze prachtige Clematis Struiken kunt u kleur en hoogte toevoegen aan uw tuin. Bestel vandaag nog bij Tuinflora en geniet van een weelderige, bloeiende tuin!