Betaalbare planten voor huis en tuin

Helenium - Zonnekruid

Op zoek naar de mooie Helenium - Zonnekruid? Bij Tuinflora vind je een breed assortiment aan vaste planten. Bestel nu en geniet van lage kosten, snelle levering en groeigarantie.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Helenium - Zonnekruid

De Helenium - Zonnekruid is een prachtige vaste plant die je tuin kan omtoveren tot een kleurrijk paradijs. Met zijn heldere bloemen en langdurige bloeiperiode is deze plant een echte aanwinst voor elke tuin.

Helenium

Helenium is de botanische naam voor de Zonnekruid. Deze plant behoort tot de familie Asteraceae en komt oorspronkelijk uit Noord- en Zuid-Amerika. De Zonnekruid staat bekend om zijn opvallende bloemen in verschillende kleuren, waaronder geel, oranje, rood en bruin.

Vaste planten

Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terugkomen in je tuin. Ze zijn winterhard en kunnen in de grond blijven staan, waardoor ze weinig onderhoud vergen. De Helenium - Zonnekruid is een prachtige vaste plant die je tuin jaarlijks zal verfraaien met zijn mooie bloemen.

Koop Helenium - Zonnekruid bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je nu de Helenium - Zonnekruid bestellen. Wij bieden een breed assortiment aan vaste planten, inclusief de prachtige Zonnekruid. Bestel nu en geniet van lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie.

Waarom Tuinflora?

Bij Tuinflora ben je verzekerd van lage kosten, snelle levering en groeigarantie. Onze planten worden direct geleverd van de kwekers, waardoor je altijd verzekerd bent van verse en gezonde planten. Daarnaast bieden wij groeigarantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe Helenium - Zonnekruid planten.