Betaalbare planten voor huis en tuin

Struikrozen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Uitstekende bodembedekkende rozen voor het onderdrukken van onkruid en voor het afdalen van muren of plantenbakken

Koop één van onze bodembedekkende rozen, weinig zorg, betaalbaar, levering binnen een week Bodembedekkende rozen zijn laaggroeiend en breed spreidend. Bodembedekkende rozen bedekken de grond snel; ze zijn gemakkelijk te trimmen en te onderhouden.

Bodembedekkende rozen produceren hun bloemen in trossen en vormen een doorlopend bloementapijt. Bodembedekkende rozen zijn erg handig in bijna elke tuinsituatie, ze houden van de volle zon en zijn perfect voor aanplant in borders, op hellingen of containers.

Bodembedekkende rozen vormen tapijten die onkruid onderdrukken; hele tapijten van kleur zullen na het planten in een seizoen tevoorschijn komen. Bodembedekkende rozen vullen kale plekken op tussen heesters en vaste planten. Ze bieden een nuttige dekking op de grond voor vogels en andere dieren in het wild. Bodembedekkende rozen verminderen ook de effecten van wind en regen op de bodem, waardoor erosie op hellingen en oevers wordt voorkomen.

En een groot voordeel is dat bodembedekkende rozen helpen voorkomen dat katten vervuilen en graven in uw tuin; hun stekelige doornen zijn een effectief afschrikmiddel.

Waarom voegt u onze Culvita Rozen-meststof niet toe aan uw mand, deze bevat alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde groei en een overvloed aan mooie bloemen en gezond blad.

Trosrozen

Deze trosrozen of ook wel struikrozen zijn ideale bodembedekkers, ze vormen grote brede struiken met een zee van bloemen. Ze zijn sterk, vergen weinig onderhoud en bloeien zeer bloemrijk. Daarnaast groeien ze zeer dicht waardoor ze zo goed als ondoordringbaar zijn. Je vindt een aantal van deze rozen ook veel in gemeenteplantsoenen vanwege het kleurrijke karakter en het makkelijke onderhoud. Ideale rozen dus als je naar een deel van je tuin weinig omkijken wilt hebben en ze vormen ook nog eens een goede schuilplaats voor nuttige dieren.