Betaalbare planten voor huis en tuin

Populaire Bonsai

Onze best verkochte bonsaibomen. Deze populaire bonsai's zijn direct leverbaar met 100% groei- en bloeigarantie. Met wat eenvoudige verzorging kunt u tientallen jaren genieten van uw bonsai.

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

De meest populaire bonsai bomen

Jeneverbes bonsai heeft flexibele takken waardoor het gemakkelijk te vormen en snoeien is voor beginners en bonsai-fanaten, waardoor het verreweg de meest populaire bonsai is om te kweken en aan te schaffen.

Ten tweede is er de opvallend gevormde Chinese iep-bonsai, die sterk en duurzaam is. Wat zeker handig is als beginner, is dat deze bonsai zeer makkelijk is in het onderhoud. Een keertje te weinig water of te weinig snoeien, daar kan deze boom wel tegen. Chinese iep kan binnen of buiten worden gekweekt, waardoor het een populaire keuze is.

Ten derde is er de ficus bonsai, die een dikke stam heeft, bredere bladeren en wortels die zich goed aanpast aan verschillende omgevingen. Deze bonsai is populair om binnenshuis te kweken en ook om te snoeien.

Japanse esdoorn-bonsaiboom staat vooral bekend als bladverliezend, waardoor hij iets minder populair is. Maar aan de andere kant hebben ze wel een unieke bladvorm hebben en opmerkelijke seizoensveranderingen.

De cipressen bonsaiboompjes zijn ook populair vanwege hun tropische uiterlijk. Ze hebben diepgroen blad, met een mix van verschillende takken, waardoor het de perfecte bonsai is om te trimmen en te onderhouden.

Satsuki Azalea bonsaiboompjes zijn populaire bonsaiboompjes vanwege de prachtige bloemen die minimaal twee keer per jaar bloeien.