Betaalbare planten voor huis en tuin

Oleander

Oleander planten online kopen bij Tuinflora. Groot assortiment Oleander planten voor scherpe prijzen. Snelle levering en groeigarantie!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Oleander planten

De Oleander (Nerium oleander) is een prachtige bloeiende struik die in veel tuinen te vinden is. Met zijn mooie bloemen en donkergroene bladeren is de Oleander een populaire keuze voor zowel de beginnende als ervaren tuinier. Tuinflora biedt een breed assortiment Oleander planten aan, variërend in kleur en grootte.

Kenmerken van Oleander

De Oleander staat bekend om zijn rijke bloei, waarbij hij gedurende de zomermaanden grote clusters bloemen produceert. Deze bloemen komen voor in verschillende kleuren, waaronder roze, wit, geel en rood. Daarnaast is de Oleander een groenblijvende struik, wat betekent dat hij het hele jaar door zijn blad behoudt.

Verzorging van Oleander

Oleander planten kunnen in de volle grond geplant worden of in een pot gehouden worden. Ze gedijen het beste in een zonnige locatie met goed doorlatende grond. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is om wortelrot te voorkomen.

Water geven is belangrijk tijdens de groeiperiode, vooral tijdens warme zomers. Geef regelmatig water om de grond vochtig te houden, maar vermijd overmatig water geven.

De Oleander is een winterharde plant, maar in koudere klimaten kan vorstschade optreden. Het is raadzaam om de plant te beschermen tegen vorst door hem in de winter binnen te halen of af te dekken met een beschermhoes.

Bestel Oleander bij Tuinflora

Tuinflora biedt een ruim assortiment Oleander planten aan. Bestel vandaag nog jouw favoriete Oleander in de gewenste kleur en grootte en geniet van de prachtige bloemen in jouw tuin. Bij Tuinflora profiteer je van lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie!