Betaalbare planten voor huis en tuin

Platycodon

Platycodon, ook bekend als de Ballonbloem, is een prachtige vaste plant met bloemen in verschillende kleuren. Ontdek ons assortiment Platycodon planten op Tuinflora.be!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Platycodon - Ballonbloem

De Platycodon, ook wel bekend als de Ballonbloem, is een prachtige vaste plant met bloemen in verschillende kleuren. De botanische naam van deze plant is Platycodon grandiflorus.

Platycodon planten zijn ideaal voor borders, rotstuinen en bloembedden. Ze kunnen ook goed in potten worden gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor balkons en terrassen.

Deze planten hebben opvallende bloemen die lijken op ballonnen die op het punt staan om te knappen. De bloemen komen voor in verschillende kleuren, waaronder wit, roze en blauw. Platycodon planten bloeien in de zomermaanden en trekken vlinders en bijen aan.

Platycodon planten gedijen het beste in goed doorlatende grond en een zonnige tot halfschaduwrijke locatie. Ze zijn redelijk winterhard en vereisen weinig onderhoud. Verwijder uitgebloeide bloemen om de bloei te bevorderen.

Bij Tuinflora bieden we een breed assortiment Platycodon planten aan. Bestel vandaag nog bij Tuinflora.be en profiteer van lage kosten, snelle levering direct vanaf de kwekers en groeigarantie!