Betaalbare planten voor huis en tuin

Tagetes

Afrikaantjes (Tagetes) zijn kleurrijke eenjarige perkplanten die prachtige bloemen geven. Bekijk ons assortiment Tagetes en bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Tagetes (Afrikaantjes)

Afrikaantjes, ook bekend als Tagetes, zijn kleurrijke eenjarige perkplanten die prachtige bloemen geven. Ze zijn populaire keuzes voor het opfleuren van bloembedden, borders en potten in de tuin.

Kenmerken van Tagetes

Tagetes staan bekend om hun mooie bloemen in heldere kleuren zoals geel, oranje en rood. Ze hebben een compacte groeiwijze en kunnen variëren in hoogte, meestal tussen de 20 en 60 centimeter.

Deze perkplanten hebben een sterke geur, wat helpt om ongewenste insecten zoals muggen en vliegen op afstand te houden. Daarom worden ze vaak geplant in de buurt van zitplaatsen of bij de ingang van de tuin.

Verzorging van Tagetes

Tagetes zijn gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in de volle zon. Ze hebben regelmatig water nodig, vooral tijdens warme zomerdagen. Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om de bloei te bevorderen.

Bestel Tagetes bij Tuinflora

Bij Tuinflora bieden wij een breed assortiment Tagetes (Afrikaantjes) aan. Blader door ons aanbod en bestel vandaag nog jouw favoriete kleurrijke perkplanten. Profiteer van lage prijzen, snelle levering rechtstreeks van de kweker en groeigarantie. Verfraai jouw tuin met deze prachtige bloemen!