Betaalbare planten voor huis en tuin

Chaenomeles

Bekijk ons assortiment Kweepeer (Chaenomeles) struiken op Tuinflora.be en voeg wat kleur toe aan uw tuin. Bestel nu online!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Kweepeer (Chaenomeles)

De Kweepeer (Chaenomeles) is een populaire struik die bekend staat om zijn sierlijke bloemen en decoratieve vruchten. De botanische naam van deze struik is Chaenomeles. De Kweepeer is een veelzijdige plant die goed gedijt in allerlei tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landgoederen.

Kenmerken van de Kweepeer

De Kweepeer is een winterharde struik die zijn oorsprong vindt in Azië. Hij staat bekend om zijn mooie bloemen en felle vruchten. De bloemen hebben meestal een rode of oranje kleur en verschijnen in het vroege voorjaar. De vruchten lijken op kleine appels en kunnen variëren in kleur, van geel tot oranje of rood. Ze kunnen worden gebruikt om jam, gelei of likeur van te maken.

Toepassing in de tuin

De Kweepeer is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Hij kan worden gebruikt als een solitaire struik, als onderdeel van een haag of als klimplant tegen een muur. De struik gedijt het beste op een zonnige plek in goed doorlatende grond. Hij is bestand tegen droogte en kan goed tegen vorst, waardoor hij geschikt is voor Nederlandse tuinen.

Assortiment Kweepeer op Tuinflora.be

Tuinflora biedt een breed assortiment aan Kweepeer (Chaenomeles) struiken. Onze planten worden direct van de kweker geleverd, wat resulteert in lage kosten en een snelle levering. Daarnaast bieden wij een groeigarantie, zodat u zeker bent van gezonde en sterke planten voor uw tuin.

Bestel nu online en voeg wat kleur toe aan uw tuin met de prachtige Kweepeer (Chaenomeles) struiken van Tuinflora!