Betaalbare planten voor huis en tuin

Pumila - Zwaardlelie

De Pumila Zwaardlelie (Iris Pumila) is een prachtige vaste plant voor in je tuin. Bestel de Pumila Zwaardlelie online bij Tuinflora en geniet van een kleurrijke en bloeiende tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Pumila Zwaardlelie

De Pumila Zwaardlelie, wetenschappelijke naam Iris Pumila, is een prachtige vaste plant die je tuin zal opvrolijken. Deze iris heeft mooie zwaardvormige bladeren en produceert levendige bloemen in diverse kleuren, waaronder paars, geel, wit en blauw. De Pumila Zwaardlelie is een ideale keuze voor borders, rotstuinen en bloembedden.

Gemakkelijk te verzorgen

Deze irissoort is gemakkelijk te verzorgen en gedijt goed in zowel zonlicht als halfschaduw. Het kan worden geplant in goed doorlatende grond en vereist regelmatig water geven. De Pumila Zwaardlelie is winterhard en kan de wintermaanden goed doorstaan.

Snelle levering en kwekersgarantie

Bestel de Pumila Zwaardlelie online bij Tuinflora en profiteer van lage kosten en snelle levering direct vanuit de kwekerij. Bij Tuinflora staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We bieden ook een groeigarantie, zodat je zeker kunt zijn van gezonde en bloeiende planten voor je tuin.