Betaalbare planten voor huis en tuin

Vinca - Maagdenpalm

Koop Vinca - Maagdenpalm planten online bij Tuinflora. Grote keuze en lage prijzen. Snelle levering direct van de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Maagdenpalm

De Vinca, ook wel bekend als Maagdenpalm, is een populaire struik die vaak wordt gebruikt in de tuin. Deze struik heeft mooie bloemen en groenblijvende bladeren, waardoor hij het hele jaar door aantrekkelijk is.

Populaire naam: Vinca

De Vinca staat ook bekend onder de populaire naam 'Vinca'. Deze naam wordt vaak gebruikt om naar deze struik te verwijzen. Vinca is een veelgebruikte naam omdat het kort en gemakkelijk te onthouden is.

Kenmerken

De Vinca heeft verschillende kenmerken die hem aantrekkelijk maken voor tuiniers. Zo heeft hij mooie bloemen in verschillende kleuren, zoals blauw, paars en wit. Daarnaast heeft hij glanzende groenblijvende bladeren die het hele jaar door zorgen voor kleur in de tuin.

Tuinflora

Bij Tuinflora kun je hoogwaardige Vinca - Maagdenpalm planten kopen tegen lage prijzen. We bieden een grote keuze aan verschillende soorten Vinca - Maagdenpalm planten, zodat je altijd de perfecte struik voor jouw tuin kunt vinden. Onze planten worden direct van de kwekers geleverd, waardoor je verzekerd bent van een snelle levering en een goede kwaliteit.

Daarnaast bieden we een groeigarantie op al onze planten. Dit betekent dat als je plant niet goed groeit, je contact met ons kunt opnemen en we zullen je helpen om het probleem op te lossen. Houd er echter rekening mee dat er geen garantie is op de groeitijd van de planten.