Betaalbare planten voor huis en tuin

Iris

Koop Iris planten online bij Tuinflora. Iris planten zijn prachtige vaste planten met kleurrijke bloemen. Ontdek ons ruime assortiment Iris planten en bestel vandaag nog!

Filteren

Iris - Prachtige vaste planten met kleurrijke bloemen

De Iris, ook bekend als de lis, is een prachtige vaste plant met kleurrijke bloemen. De Iris behoort tot de familie van de Iridaceae en heeft een botanische naam Iris. Deze populaire plant staat bekend om zijn elegantie en diversiteit, met vele verschillende soorten en variëteiten beschikbaar.

Een uitgebreid assortiment Iris planten

Bij Tuinflora bieden we een uitgebreid assortiment Iris planten aan. Onze Iris planten komen direct van de kwekers en zijn van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar de klassieke blauwe Iris met zijn kenmerkende driehoekige bloembladen of naar de meer zeldzame witte of gele varianten, je vindt het allemaal in ons assortiment.

Gemakkelijk te onderhouden en langdurige bloei

Iris planten zijn gemakkelijk te onderhouden en bloeien vaak langdurig. Ze gedijen goed in zonnige tuinen en hebben goed doorlatende grond nodig. Deze prachtige bloeiende plant kan een echte blikvanger zijn in je tuin en trekken vlinders en bijen aan.

Bestel Iris planten online bij Tuinflora

Koop jouw favoriete Iris planten eenvoudig online bij Tuinflora. Wij bieden niet alleen een ruime keuze aan Iris planten, maar ook lage prijzen, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie. Bestel vandaag nog jouw Iris planten en laat je tuin tot bloei komen!