Betaalbare planten voor huis en tuin

Gypsophila

Gypsophila (Strandkruid) is een populaire categorie vaste planten. Koop nu online op Tuinflora en geniet van een grote selectie en snelle levering.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Gypsophila

Strandkruid, ook bekend als Gypsophila, is een prachtige categorie vaste planten. Deze planten hebben fijne bloemen en zijn ideaal voor het toevoegen van textuur en kleur aan uw tuin. Gypsophila is zeer veelzijdig en kan in verschillende tuinontwerpen worden gebruikt.

Eigenschappen

Gypsophila heeft kleine, delicate bloemen die in clusters aan de stelen groeien. De bloemen kunnen verschillende kleuren hebben, zoals wit, roze en lichtpaars. Deze planten bloeien meestal in de zomer en trekken vlinders en bijen aan.

Verzorging

Gypsophila gedijt goed in goed doorlatende grond en heeft een gematigde hoeveelheid water nodig. Ze hebben de neiging om droogtetolerant te zijn, dus overbewatering moet worden vermeden. Snoei de planten regelmatig om een compacte groei te bevorderen en dode bloemen te verwijderen.

Toepassingen

Gypsophila is ideaal voor het planten in borders, bloembedden en rotstuinen. Ze kunnen ook worden gebruikt als snijbloemen in boeketten en bloemstukken vanwege hun fijne en luchtige uitstraling. Gypsophila kan ook dienen als bodembedekker.

Koop Gypsophila Online

Op Tuinflora kunt u Gypsophila (Strandkruid) online kopen. We bieden een grote selectie van verschillende soorten Gypsophila tegen betaalbare prijzen. U kunt genieten van de lage kosten, snelle levering direct van de kwekers en groeigarantie.