Betaalbare planten voor huis en tuin

Wortels

Koop wortelzaden online bij Tuinflora en begin met het kweken van heerlijke wortels in uw eigen tuin. Kies uit een grote selectie wortelzaden van hoge kwaliteit.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wortelzaden

Wortelzaden zijn de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die graag hun eigen groenten willen kweken. Wortels zijn een gezonde en veelzijdige groente die gemakkelijk te kweken zijn in de tuin of in potten.

Verse Wortels uit Eigen Tuin

Met wortelzaden van Tuinflora kunt u genieten van verse wortels direct uit uw eigen tuin. De wortels zijn knapperig, zoet en vol van smaak.

Grote Selectie van Wortelzaden

Tuinflora biedt een grote selectie wortelzaden van hoge kwaliteit. Kies uit verschillende variëteiten, zoals lange wortels, ronde wortels, gekleurde wortels en meer. Er is voor elk wat wils.

Gemakkelijk te Kweken

Wortelzaden zijn gemakkelijk te kweken. Volg eenvoudigweg de instructies op de verpakking en binnen de kortste keren zult u genieten van verse wortels uit uw eigen tuin.

Bestel Nu bij Tuinflora

Bij Tuinflora kunt u wortelzaden van hoge kwaliteit bestellen. Profiteer van lage kosten, snelle levering rechtstreeks van de telers en een groeigarantie. Begin vandaag nog met het kweken van heerlijke wortels in uw eigen tuin!