Betaalbare planten voor huis en tuin

Hypericum - Hertshooi

Hertshooi - Hypericum kopen? Bekijk het ruime assortiment Hertshooi - Hypericum planten bij Tuinflora. Bestel nu en geniet van lage prijzen en snelle levering van de kweker.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Hertshooi - Hypericum

Hertshooi, ook wel bekend als Hypericum, is een veelzijdige plant die perfect past in elke tuin. Deze struikachtige plant staat bekend om zijn opvallende gele bloemen en glanzende groene bladeren. Het is een prachtige toevoeging aan borders, rotstuinen, en zelfs als bodembedekker.

Kenmerken van Hertshooi - Hypericum

Hertshooi - Hypericum heeft een compacte groeiwijze en bereikt een hoogte van ongeveer 50-100 cm. Het is een winterharde plant die goed gedijt in zowel volle zon als halfschaduw. De bloeiperiode van Hertshooi - Hypericum is in de zomer, wanneer de plant bedekt is met prachtige gele bloemen die een vrolijke sfeer brengen in de tuin.

Verzorging van Hertshooi - Hypericum

Hertshooi - Hypericum is een onderhoudsarme plant die weinig verzorging nodig heeft. Het verdraagt droge en arme grond en is bestand tegen ziekten en plagen. Snoei de struik in het voorjaar om een compacte vorm te behouden. Geef regelmatig water tijdens warme periodes, vooral in de eerste jaren na het planten.

Waarom kiezen voor Hertshooi - Hypericum bij Tuinflora?

Bij Tuinflora vindt u een breed assortiment Hertshooi - Hypericum planten van hoge kwaliteit. Onze planten worden direct van de kweker geleverd, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bieden wij een snelle levering en een groeigarantie. Bestel vandaag nog uw Hertshooi - Hypericum planten en geniet binnenkort van een prachtige toevoeging aan uw tuin!