Betaalbare planten voor huis en tuin

Hedera - Klimop

Koop allerlei soorten Hedera (Klimop) planten voor uw tuin bij Tuinflora.be. Creëer een groene omgeving met deze prachtige klimplanten.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Hedera - Klimop

De Hedera, ook wel bekend als Klimop, is een populaire klimplant die veel gebruikt wordt in tuinen en langs muren. De botanische naam voor deze plantengroep is Hedera.

Soorten Klimop

Er zijn verschillende soorten Hedera beschikbaar bij Tuinflora.be, waaronder de Hedera helix (Gewone Klimop) en de Hedera hibernica (Ierse Klimop). Deze planten hebben mooie groene bladeren die het hele jaar door groen blijven.

Toepassing in de tuin

Klimop kan gebruikt worden om muren, schuttingen en pergola's te bedekken. Het geeft een mooie groene uitstraling aan uw tuin en zorgt voor extra privacy. Daarnaast trekt de Klimop insecten aan, wat goed is voor de biodiversiteit in uw tuin.

Onderhoud

De Hedera is een relatief onderhoudsarme plant. Het kan goed tegen snoeien en kan daardoor in verschillende vormen gegroeid worden. Daarnaast is de Klimop winterhard en kan het langdurige droogte verdragen.

Hedera (Klimop) kopen bij Tuinflora

Bij Tuinflora.be kunt u verschillende soorten Hedera (Klimop) planten kopen. Wij bieden een breed assortiment aan, zodat u altijd de juiste Klimop kunt vinden voor uw tuin. Wij leveren direct vanuit de kwekerij, wat zorgt voor een snelle levering aan huis. Daarnaast hanteren wij lage prijzen en bieden wij een groeigarantie. Bestel nu uw Hedera planten bij Tuinflora.be!