Betaalbare planten voor huis en tuin

Berghortensia serrata

Op zoek naar Serrata Berghortensia? Bestel bij Tuinflora! Prachtige tuinplanten en struiken voor een kleurrijke tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Serrata Berghortensia

De Serrata Berghortensia, ook wel bekend als Hydrangea serrata, is een prachtige tuinplant die zorgt voor een kleurrijke en levendige tuin. Deze struik behoort tot de Hortensia familie en staat bekend om zijn schitterende bloemen.

Kenmerken van de Serrata Berghortensia

De Serrata Berghortensia kenmerkt zich door zijn sierlijke bloemen en compacte groei. De bloemen hebben een opvallende kleur en kunnen variëren van wit, roze tot blauw, afhankelijk van de zuurgraad van de grond. Deze struik is ideaal voor het creëren van borders, als haagplant of als solitaire plant in de tuin.

Verzorging van de Serrata Berghortensia

De Serrata Berghortensia is een eenvoudig te onderhouden plant. Hij gedijt het beste in vochtige, goed doorlatende grond en een plek in de halfschaduw. De plant vraagt regelmatig water en kan jaarlijks teruggesnoeid worden om hem compact te houden. De bloemen verschijnen op oud hout en een beetje snoeien is vereist. Het kan na de bloei worden gesnoeid door bloeistengels terug te snijden tot een paar gezonde toppen. Zwakke of door de winter beschadigde stengels moeten in het vroege voorjaar worden gesnoeid.Verder adviseert Tuinflora om de plant tijdens vorstperiodes te beschermen.

Tuinplanten en struiken van Tuinflora

Bij Tuinflora vind je een ruime keuze aan tuinplanten en struiken, waaronder de Serrata Berghortensia. Bestel nu jouw favoriete planten en geniet van snelle levering direct van de kwekers. Bij Tuinflora bieden we ook een groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en kwalitatieve planten.

Koop nu bij Tuinflora

Wil je de tuin verfraaien met Serrata Berghortensia? Bestel nu bij Tuinflora en geniet van een kleurrijke en levendige tuin. Ontdek ons ruime assortiment aan tuinplanten en struiken en profiteer van onze lage prijzen, snelle levering en groeigarantie. Bestel vandaag nog jouw favoriete planten!