Betaalbare planten voor huis en tuin

Opuntia

Opuntia, ook bekend als vijgcactus, is een populaire kamerplant. Koop nu prachtige Opuntia planten bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Opuntia - Vijgcactus

Opuntia, ook wel bekend als vijgcactus, is een prachtige plant die perfect is voor in huis. Deze plant staat bekend om zijn unieke uitstraling en is zeer geliefd bij liefhebbers van kamerplanten. De Opuntia plant heeft platte, ovale bladeren die bedekt zijn met kleine stekels. De kleur van de bladeren kan variëren van groen tot paars, afhankelijk van de soort.

De Opuntia is een gemakkelijk te verzorgen plant die weinig water nodig heeft. Hij gedijt het beste in een lichte omgeving, maar kan ook op een plek met iets minder licht groeien. Deze plant is perfect voor mensen die geen groene vingers hebben, omdat hij weinig onderhoud nodig heeft.

Opuntia planten worden geleverd in een pot en kunnen direct in je interieur worden geplaatst. Ze zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs en voegen een vleugje natuur toe aan elke ruimte. Daarnaast heeft de Opuntia plant nog een ander voordeel: hij helpt de lucht zuiveren door schadelijke stoffen op te nemen en zuurstof af te geven.

Koop nu prachtige Opuntia planten bij Tuinflora en geniet van de schoonheid van deze unieke kamerplant!

Let op: De prijzen en beschikbaarheid van de planten kunnen variëren. Bezoek onze website Tuinflora.be voor de meest actuele informatie.