Betaalbare planten voor huis en tuin

Eremurus

Op zoek naar Eremurus bloembollen? Bij Tuinflora vind je een breed assortiment van deze prachtige planten. Bestel vandaag nog online en geniet binnenkort van hun kleurrijke bloemenpracht!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Eremurus Bloembollen

Ben je op zoek naar Eremurus bloembollen om je tuin op te fleuren? Tuinflora heeft een uitgebreide selectie van deze opvallende en kleurrijke bloemen. De Eremurus, ook wel bekend als de Naald van Cleopatra, is een prachtige vaste plant die uitbundige bloemen produceert in verschillende kleuren.

De Eremurus bloembollen worden geleverd door Tuinflora, een vertrouwde naam in de tuinierwereld. Onze bloembollen zijn van de hoogste kwaliteit en worden rechtstreeks geleverd door kwekers. Hierdoor kunnen we ze tegen lage prijzen aanbieden.

Plant de Eremurus bloembollen in de lente of herfst op een zonnige plek in de tuin. Ze gedijen het beste in goed doorlatende grond. Na het planten hoef je alleen nog maar geduld te hebben. Binnen enkele weken zullen de bloembollen uitgroeien tot prachtige bloemen die je tuin zullen verfraaien.

Bij Tuinflora bieden we niet alleen de beste kwaliteit bloembollen, maar ook een snelle levering en een groeigarantie. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hen te helpen bij het creëren van een prachtige tuin.

Bestel vandaag nog je Eremurus bloembollen bij Tuinflora en geniet binnenkort van de kleurrijke bloemenpracht die deze prachtige planten te bieden hebben!