Betaalbare planten voor huis en tuin

Perenbomen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

We bieden onze heerlijk smakende perenbomen aan tegen betaalbare prijzen

Al onze perenbomen zijn geïnspecteerd tijdens de groei en tijdens het rooien, voorafgaand aan verzending. Haal de beste bomen direct van de kweker. Peer Doyenne Du Comice is een dwergvariëteit, die grote sappige dessertperen produceert.

Peer Doyenne Du Comice is ideaal voor op een terras of als vrijstaande boom in een kleine tuin. Deze kleine boom heeft een zonnige, beschutte plek en goed doorlatende grond nodig. Peer Doyenne Du Comice bloeit in het voorjaar en geeft vrucht in de late zomer, de peren moeten in oktober worden geplukt en bewaard totdat ze zacht genoeg zijn om te eten.

Conference-peren komen oorspronkelijk uit Engeland; Conference-peren zijn een van de meest geteelde rassen in Europa. In de afgelopen jaren is de kwaliteit van de Conference-peer verfijnd en heeft het haar positie als Europa's nummer één peer verdiend. Conference-peren hebben een uitstekende rijke smaak en zijn zeer goed te bewaren, mits ze op de juiste temperatuur worden bewaard. Conference-peren kunnen maar liefst 10 maanden worden bewaard.

Sterke perenbomen bij online tuincentrum TuinFlora

U kunt uw planten snel en eenvoudig kopen bij TuinFlora, uw online tuincentrum. Betaal uw fruitplanten gemakkelijk en niet goed geld terug. We hebben een groot assortiment planten in ons online tuincentrum om uit te kiezen.

Op al onze fruitplanten krijg je standaard kweekgarantie, als je niet tevreden bent krijg je nieuwe planten of je geld terug. U kunt dus met een gerust hart bestellen. We hebben fruitplanten van de beste kwaliteit.

We hebben populaire fruitplanten zoals appelbomen, heerlijke aardbeien en bessen. Misschien vind je onze struiken en kamerplanten ook leuk.

Onze perenbomen zijn sterk en worden met 100% garantie geleverd

Al onze perenbomen worden door onze tuinders gecontroleerd op groeikracht en vitaliteit en ze zijn door de NAK keuringsdienst gekeurd op gezondheid.

Een veilige aankoop voor een oogst aan heerlijk sappig fruit.