Betaalbare planten voor huis en tuin

Magnolia

Koop prachtige Magnolia Struiken online bij Tuinflora. Groot assortiment van de beste kwaliteit. Snelle levering direct van de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

17 producten

Van laag naar hoog sorteren

Magnolia Struiken

De Magnolia Struiken zijn een prachtige aanvulling voor elke tuin. Met hun betoverende bloemen en heerlijke geur zijn ze een echte eyecatcher. Deze struiken behoren tot het geslacht Magnolia en hebben een botanische naam Magnolia. Magnolia's zijn ook bekend onder de Nederlandse naam 'Beverboom'. Ze zijn geliefd om hun elegante verschijning en kunnen in verschillende kleuren en vormen voorkomen.

Assortiment Magnolia Struiken

Tuinflora biedt een breed assortiment Magnolia Struiken. Onze struiken zijn zorgvuldig gekweekt door ervaren kwekers en staan garant voor topkwaliteit. We hebben verschillende soorten Magnolia's beschikbaar, zoals de Magnolia soulangeana en Magnolia stellata. Of je nu op zoek bent naar een struik met grote bloemen of een compacte struik voor in een pot, bij Tuinflora vind je altijd de perfecte Magnolia Struik.

Prachtige Bloemen

De Magnolia Struiken staan bekend om hun prachtige bloemen. Deze kunnen variëren van wit en roze tot paars en geel. Naast hun betoverende kleuren hebben de bloemen vaak ook een heerlijke geur. Een bloeiende Magnolia Struik is een lust voor het oog en trekt ook vlinders en bijen aan.

Onderhoud en Verzorging

De Magnolia Struiken zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor een zonnige locatie, maar kunnen ook in de halfschaduw groeien. Zorg voor een goed doorlatende grond en geef regelmatig water. Snoei indien nodig in het voorjaar, na de bloei. Als je deze eenvoudige richtlijnen volgt, zul je jarenlang kunnen genieten van de prachtige Magnolia Struiken in je tuin.

Bestel Magnolia Struiken bij Tuinflora

Bestel nu je favoriete Magnolia Struiken bij Tuinflora. We bieden een snelle levering direct van de kwekers, zodat je snel van je nieuwe aanwinsten kunt genieten. Daarnaast garanderen we de beste kwaliteit en een lage prijs. Ga naar Tuinflora.be/tuinplanten/struiken/magnolia en ontdek ons uitgebreide assortiment.