Betaalbare planten voor huis en tuin

Zomerbloeiende bloembollen

Op Tuinflora kun je zomerbloeiende bloembollen kopen. Bekijk ons assortiment van prachtige zomerbloeiers en geef je tuin een kleurrijke boost. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 258

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 258

Van laag naar hoog sorteren

Zomerbloeiende bloembollen

Zomerbloeiers zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze bloembollen bloeien op hun best in de zomermaanden, waardoor je tuin een kleurrijke en levendige uitstraling krijgt.

Opvallende verschijning

De zomerbloeiende bloembollen staan bekend om hun opvallende verschijning. Ze hebben vaak grote, kleurrijke bloemen die de tuin direct opvrolijken. Denk aan bloemen zoals de zantedeschia, lelie en leucanthemum.

Zantedeschia Aethiopica

Een voorbeeld van een zomerbloemige bloembol is de Zantedeschia Aethiopica, ook wel bekend als de aronskelk. Deze bloembol heeft grote witte bloemen met een gele kolf en een opvallend blad. De Zantedeschia Aethiopica is een echte blikvanger in de tuin.

Veelzijdigheid

Zomerbloeiende bloembollen zijn erg veelzijdig. Ze kunnen in borders worden geplant, maar ook in potten op het terras of balkon. Bovendien zijn er zomerbloeiers die geschikt zijn voor verwildering in de tuin, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Eenvoudig te verzorgen

Deze bloembollen zijn over het algemeen eenvoudig te verzorgen. Ze hebben meestal een zonnige standplaats nodig en goed doorlatende grond. Daarnaast is het belangrijk om ze regelmatig water te geven en te bemesten voor een optimale groei en bloei.

Tuinflora: de specialist in zomerbloeiende bloembollen

Wil je zomerbloeiende bloembollen kopen? Dan ben je bij Tuinflora aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van prachtige zomerbloeiers die direct vanuit de kwekers geleverd worden. Daarnaast bieden wij een lage prijs, snelle levering en groeigarantie. Bestel nu je favoriete zomerbloeiende bloembollen op Tuinflora.be!