Betaalbare planten voor huis en tuin

Gerbera

Ontdek ons assortiment Gerbera bloemen bij Tuinflora. Kleurrijke en vrolijke bloemen die een prachtige toevoeging zijn aan je huis of tuin.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gerbera - Kleurrijke en vrolijke bloemen

Gerbera's zijn prachtige bloemen die bekend staan om hun grote en kleurrijke bloemhoofden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten rood, geel, roze, oranje en wit, waardoor ze een vrolijke toevoeging zijn aan je huis of tuin.

De botanische naam: Gerbera jamesonii

De botanische naam voor de Gerbera is Gerbera jamesonii. Deze naam is afgeleid van de Zuid-Afrikaanse botanicus Robert Jameson.

Assortiment Gerbera's

Tuinflora biedt een breed assortiment Gerbera bloemen. Of je nu op zoek bent naar een enkele Gerbera of een heel boeket, je vindt het bij ons. We werken samen met geselecteerde kwekers om ervoor te zorgen dat je altijd verse en kwalitatief hoogwaardige bloemen ontvangt.

Lage kosten, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora profiteer je van lage kosten, snelle levering direct van de kweker en groeigarantie. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren, zodat je zo lang mogelijk van je Gerbera bloemen kunt genieten.