Betaalbare planten voor huis en tuin

Carex - Japanse zegge

De Carex - Japanse zegge is een populaire vaste plant uit de siergrasfamilie. Koop deze prachtige plant online bij Tuinflora!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Carex - Japanse zegge

De Carex - Japanse zegge is een prachtige vaste plant afkomstig uit de siergrasfamilie. Met zijn unieke uiterlijk en groenblijvende eigenschappen is deze plant een populaire keuze voor tuinliefhebbers.

Kenmerken van de Carex - Japanse zegge

De Carex - Japanse zegge staat bekend om zijn lange, smalle bladeren die een sierlijke uitstraling geven aan elke tuin. De plant kan zowel in de volle grond als in een pot worden geplant en gedijt goed in zowel zonlicht als halfschaduw.

De Carex - Japanse zegge is een winterharde plant die zijn groene kleur behoudt, zelfs tijdens de koudere maanden. Hierdoor is het een mooie toevoeging aan de tuin gedurende het hele jaar.

Waarom kiezen voor de Carex - Japanse zegge?

De Carex - Japanse zegge is niet alleen een mooie plant, maar ook een gemakkelijke plant om te verzorgen. Hij vereist weinig onderhoud en kan goed tegen droge periodes. Daarnaast trekt deze plant ook diverse insecten aan, zoals vlinders en bijen, wat bijdraagt aan een levendige tuin.

Bij Tuinflora kunt u de Carex - Japanse zegge eenvoudig online bestellen. Wij leveren direct vanaf de kweker, wat resulteert in snelle bezorging van topkwaliteit planten. Daarnaast bieden wij een groeigarantie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.