Betaalbare planten voor huis en tuin

Perzikbomen

Ontdek ons assortiment Perzikbomen bij Tuinflora. Fruitige toevoeging aan jouw tuin. Bestel nu en geniet van rijpe sappige perziken!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Perzikbomen

Perzikbomen zijn fruitbomen die bekend staan om hun heerlijke perziken. Deze bomen zijn een mooie en fruitige toevoeging aan jouw tuin. Bij Tuinflora hebben we een uitgebreid assortiment perzikbomen van hoge kwaliteit. Met deze bomen kun je genieten van rijpe, sappige perziken rechtstreeks uit je eigen tuin!

Populaire Perzikbomen

Onze populaire perzikbomen zijn zorgvuldig geselecteerd en gekweekt om de beste kwaliteit en opbrengst te garanderen. We bieden verschillende soorten perzikbomen, zoals de 'Elberta' en 'Redhaven'. Deze variëteiten zijn bekend om hun zoete smaak en sappige textuur.

Kweken van Perzikbomen

Perzikbomen zijn redelijk eenvoudig te kweken en gedijen goed in zonlicht. Ze hebben goed doorlatende grond nodig en moeten regelmatig worden bewaterd. Het is belangrijk om de boom regelmatig te snoeien om de groei en opbrengst te bevorderen.

Lage Kosten en Snelle Levering

Bij Tuinflora bieden we betaalbare perzikbomen van hoge kwaliteit. We werken rechtstreeks samen met telers, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Daarnaast garanderen we een snelle levering, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe perzikboom!