Betaalbare planten voor huis en tuin

Taxus

Op zoek naar Taxus (Venijnboom)? Bekijk nu ons assortiment op Tuinflora.be en bestel tegen lage prijzen! Levering direct van de kweker.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Taxus (Venijnboom)

De Taxus, ook wel bekend als Venijnboom, is een populaire en veelzijdige conifeersoort. De wetenschappelijke naam van de Taxus is Taxus en het is een algemeen voorkomende plant in Nederlandse tuinen.

Een echte blikvanger

De Taxus staat bekend om zijn dichte, donkergroene naalden en elegantie. Het is een wintergroene plant die het hele jaar door zorgt voor kleur en structuur in de tuin. Daarnaast kan de Taxus goed gesnoeid worden en is het daarom geschikt voor het creëren van verschillende vormen zoals hagen, bolvormen of snoeivormen. Hierdoor is de Taxus een echte blikvanger in elke tuin.

Verschillende variëteiten

Er zijn verschillende variëteiten van de Taxus beschikbaar, zoals de Taxus baccata, de Taxus media 'Hicksii' en de Taxus media 'Hillii'. Elke variëteit heeft zijn eigen kenmerken en groeiwijze, waardoor er voor elke tuin wel een geschikte Taxus te vinden is.

Voordelen van de Taxus

De Taxus heeft vele voordelen. Zo is de Taxus een wintergroene plant die zorgt voor kleur en structuur in de tuin. Daarnaast is de Taxus goed bestand tegen zowel vorst als droogte. Verder is de Taxus zeer geschikt voor het creëren van hagen en andere snoeivormen door zijn goede snoeivermogen.

Taxus kopen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je eenvoudig Taxus bestellen tegen lage prijzen. Wij leveren direct van de kweker, waardoor je verzekerd bent van verse en gezonde planten. Daarnaast bieden wij een groeigarantie, zodat je zorgeloos kunt genieten van je Taxus. Bestel nu jouw Taxus op Tuinflora.be en maak je tuin compleet!