Betaalbare planten voor huis en tuin

Cytisus - Brem

Op zoek naar Cytisus - Brem? Bestel hoge kwaliteit struiken en planten bij Tuinflora. Groot assortiment voor uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren

Cytisus - Brem

De Cytisus - Brem is een prachtige struik die bekend staat om zijn kleurrijke bloemen en groenblijvende bladeren. Deze struik komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en gedijt goed in zonnige tuinen met goed doorlatende grond.

Kenmerken

Deze struik wordt gekenmerkt door zijn opgaande groeiwijze en heeft kleine, gevorkte bladeren. In de lente bloeit de Cytisus - Brem met heldergele, geurende bloemen die vlinders aantrekken. Na de bloei verschijnen er kleine peulvruchten.

Onderhoud

De Cytisus - Brem is een relatief gemakkelijke struik om te verzorgen. Het is belangrijk om de struik regelmatig water te geven, vooral tijdens droge periodes. Snoei de struik na de bloei om de vorm en de bloei te bevorderen. Verwijder eventueel dode of beschadigde takken.

Bestellen bij Tuinflora

Bestel nu uw Cytisus - Brem bij Tuinflora en geniet van een prachtige toevoeging aan uw tuin. Wij bieden een groot assortiment struiken en planten van hoge kwaliteit. Profiteer van onze lage prijzen, snelle levering rechtstreeks van de kwekers en groeigarantie.